Hei alle,

Sesongen 2023 ble innledet med en trening på Atlungstad Ridesenter 11. februar 2023.

Seks ekvipasjer var med. Zoulika, Kristian og Camilla var på plass og i tillegg var selvfølgelig Kristians Pimpernell med som spillende trenerhest.

Vi hadde med en ny spiller Mathilde som var superimponerende i sin første trening på sin nye og rutinerte superponni Arthur. Andreas stilte med ny ponni Sol som tok det hele på strak hov, bra jobba! Julie var tilbake på trening med Amie – og gjorde en fantastisk jobb med å gjøre Amie tryggere i spillet. Ivar gjorde en flott jobb med Bamse som kan bli litt ivrig i tjenesten. Iver hadde noen imponerende galoppstrek og ballfanging med Stormur. Martine og Glumis imponerer alltid med fart og ballfølelse, i dag gjorde de store fremskritt på også å stoppe og roe ned når det behøves.

Veldig flott å få lov til å være inne i ridehuset på Atlungstad når det ikke akkurat er vær og føreforhold til å spille ute. Det var ikke så verst kaldt, – men ekstra godt var det med kakao og pepperkaker fra Lisel og Ingeborg i pausen mellom øvelser og bitteliten mini-turnering 🙂

I dag hadde vi også en god del tilskuere, vi håper noen ble inspirert til å delta!

Vi gleder oss masse til neste trening som blir på Stall Aalerud 18. mars kl 15.00.

Vi vil selvfølgelig ha med så mange som mulig på neste trening og treningene fremover. Husk at det er billigere å være med om du er medlem av forbundet.

Lik og del arrangementet vårt til 18. mars – (2) Polocrosse-trening | Facebook

Vi sees!

Kanskje liker du også: