Tidspunkt: 5. – 6. september på Bogstad Gård (Kløfta).
Vi starter på lørdag morgen, nøyaktig tidspunkt avhenger av kampoppsett. Vi avslutter senest søndag ca kl 16.

Lag: Påmelding kan skje enten som lag eller som enkeltperson. Vi setter sammen lag når vi ser hvor mange påmeldte det blir. Alle deltakende spillere må være medlemmer av Norges Polocrosseforbund og ha betalt kontingenten for 2015.

Hvert lag består av minst 3 ekvipasjer. Hvert lag kan bruke en innbytter, som kan settes inn/byttes ut mellom chukkas. En eventuell innbytter kan enten stille med egen hest eller benytte en av de 3 på laget.

Hester: Ha med egen hest – alle raser er hjertelig velkomne.
Alle hester må vise pass og vaksinasjonskort. Uten gyldig vaksinasjon får man ikke delta!

Tilreisende hester: Plass til tilreisende hester ute/inne. Betaling for oppstalling gjøres kontant på stedet, direkte til Bogstad Gård (kr 150/døgn inkl fôr). Ta kontakt dersom du trenger oppstalling.

Soveplass: Det blir trolig plass inne på et gulv, ellers plass til telt. Ha med evt telt, sovepose, liggeunderlag.

Mat: Vi organiserer felles måltider fra frokost lørdag til lunsj søndag.

Ellers: Toalettfasiliter, men dessverre for tiden ikke dusj.

Helse: Veterinær og lege vil være lett tilgjengelig/tilkallelig.

Regler/Sikkerhet: Vi legger IPCs (det internasjonale forbundet) regler til grunn som modifisert pr UKPAs (Englands forbund). Sikkerhetsreglene er i fokus. Hester som sparker eller viser annen farlig adferd vil bli vist bort fra banen, etter vurdering fra dommer/arrangør.

Alle til hest må ha hjelm til enhver tid. Eventuelle pisker må ha ”flapp” på enden. Alle hester må ha fortøy og beskyttelse på alle 4 beina for å starte. Ingen unntak fra dette! Deltakerne må selv sørge for å ha med dette utstyret. Er dere i tvil om noe, ta kontakt med arrangør på forhånd.

Hunder: Hunder er velkomne men må være i bånd.

Organisering: Vi trenger måldommere og hjelp ved tidtakningsbordet. Alle lag vil bli bedt om å stille med dette. Alle må stille opp eller finne noen til å stille for dem. Vedkommende må være fylt 16 år.

Kostnad: 800 kr pr spiller (dette inkluderer baneleie og mat). Eventuelle supportere betaler 250kr for mat.
Betales til Norges Polocrosseforbund – konto: 1503.32.84494 ved påmelding.

Informasjon: Forespørsler om stevnet kan rettes til Camilla Høvding Blom, tel 41 42 63 44 eller epost camillablom @ gmail.com.

Program og ytterligere informasjon vil bli sendt ut til de påmeldte.

Påmeldingsfrist: 23. august 2015

10703669_784965304900235_8725948290614592622_n
Fjorårets vinnere: Funny Fighters fra Froland.

Kanskje liker du også: